Korjaamokino toivottaa sinut tervetulleeksi takaisin elokuviin!

Armas korttelikinomme avaa taas ovensa elokuvan ystäville perjantaina 17. heinäkuuta. Ohjelmistossa on jälleen uutuusleffoja sekä vanhoja suosikkeja.

Otamme Korjaamo Kinolla asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden ja terveellisyyden vakavasti. Tästä syystä siivoamme tehostetusti ja olemme tehneet joitakin muutoksia käytäntöihimme. 

Näytöksiin on myynnissä rajattu määrä lippuja. Lippuja ei ole paikkanumeroitu, joten oman paikkansa elokuvateatterissa saa valita vapaasti. Pidäthän turvavälin toisiin seurueisiin.

Suosittelemme ostamaan liput etukäteen verkkokaupasta kontaktien vähentämiseksi.

Korjaamolle saapuessa on mahdollisuus pestä kädet vedellä ja saippualla. Myös käsidesiä on tarjolla kaikille Korjaamon kävijöille.

Ethän tule elokuviin, jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita: kuivaa yskää, väsymystä, kuumetta, hengitysvaikeuksia...

Jos sinulla on Korjaamo Kinon sarjalippu, jonka voimassaolo päättyi teatterin ollessa suljettuna 17.3.–17.7., sen voimassaoloa on pidennetty vuoden 2020 loppuun asti. Voit vaihtaa korona-aikana vanhentuneen sarjalippusi näytöslippuun Korjaamo Kinon lipunmyynnissä.

Kiitos yhteistyöstäsi – pysytään yhdessä terveinä!

--

Kulunut kevät ja alkukesä ovat tuoneet muutoksia Korjaamo Kinon toimintaan.


Supistetut aukioloajat. Korjaamo Kinon lipunmyynti paikan päällä avautuu puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, ja päättyy illan viimeisen näytöksen käynnistyttyä. Lippujen verkkokauppa on auki 24/7. 

Korjaamo Kinon vuokrasopimus Lasipalatsin Bio Rexiin on päättynyt keväällä. Kiitos kaikista yhteisistä elokuvahetkistä Lasipalatsin loistokkaassa ympäristössä! Jatkossa näytämme elokuvia vain Töölön toimipisteellä. 

--

Tervetuloa elokuviin!