Lipunmyynti

Lippuja voi ostaa verkkosivuiltamme sekä teatterilta aukioloaikojemme puitteissa.

Korjaamo Kino Töölön lipunmyynti aukeaa puolta tuntia ennen näytöstä ja sulkeutuu näytöksen alkaessa.

Elokuvalippu 11€
Alennuslippu 9€

Alennusperusteet:
Eläkeläinen
Opiskelija
Työtön
Lapsi (alle 10-vuotiaat)
Siviili- ja varuspalvelusvelvollinen

Yhden lipun lahjakortti 11€
5 x Sarjalippu 45€
8 x Sarjalippu 65€

Alennuslippuja voi ostaa suoraan verkkokaupassamme. 

Huomaathan, että sinun tulee pystyä todistamaan perusteet mahdolliseen alennuslippuun lippujen tarkistuksen yhteydessä.


Maksutavat lipunmyynnissä

Teatterin lipunmyyntitiskillä voi maksaa käteisellä tai luotto- ja pankkikorteilla.

Kulttuurimaksutavat
Edenred Virikeseteli
Smartum Kulttuuriseteli
 

Kulttuurimaksutapoja voi käyttää henkilökohtaisesti oman elokuvalipun maksuvälineenä, mutta koska setelit ovat verovapaana etuna henkilökohtaisia niitä ei voi käyttää sarjalippujen maksuvälineenä.
 

Verkkokauppa

Korjaamo Kinon verkkokaupassa voi ostaa lippuja näytöksiin joiden näytös on julkistettu eli alkamisaika on näkyvissä. Mikäli elokuvan näytös ei ole vielä myynnissä, linkkiä ei näy.

Verkkokaupan tarjoaa Bambora. Verkkokauppa toimii Bambora käyttöehdoilla. Korjaamo Kino ei pidä oston tai varauksen yhteydessä tarjotuista tiedoista rekisteriä ja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Yhteystietoja voidaan käyttää asiakkaan tavoittamiseen hätätilanteessa. 

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan sähköisinä asiakkaan sähköpostiin heti maksamisen jälkeen. Lippuja ei toimiteta postitse. Mikäli sähköpostia ei näy tarkistathan roskapostisi! 

Jos liput maksaa jo verkossa, varsinaista lippua ei tarvitse enää lunastaa kassalla, vaan tuloste käy lipusta ja sillä pääsee suoraan saliin. Lipun voi myös näyttää älypuhelimen ruudulta salin ovella.  Jos sinulla ei ole tulostinta tai älypuhelinta, kirjoita ostovahvistuksen yhteydessä saamasi tilausnumero muistii ja sitä vastaan saat kassalta lippusi.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Bambora AB (2684814-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Maksutavat verkkokaupassa

Liput maksetaan tilauksen yhteydessä,. Maksutapoina ovat seuraavat vaihtoehdot: Osuuspankki, Nordea, Tapiola, Sampo, Aktia, Säästöpankki, Paikallisosuuspankit, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard).

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Bambora BA:lla on maksulaitoksen toimilupa.

Bambora AV
y-tunnus: 2684814-9
Äyritie 12
01510 Vantaa
Puhelin: 09 315 825


Vaihto- ja palautusehdot

Ostetuilla lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli sinulla on kysymyksiä koronan vaikutuksista palautuskäytäntöihin laita meille sähköpostia hyvissä ajoin ennen sitä näytöstä, johon olet liput ostanut. Jälkikäteen vaihtoa ei voi suorittaa jokaisen näytöksen ajantasaisesta lipunmyyntiraportoinnista johtuen.


Muut
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.